9 Nisan 2009 Perşembe

Hızlı ve Öfkeli 4 Filmini izle,Hızlı ve Öfkeli 4 izle




Hızlı ve Öfkeli 4 - Fast & Furious (2009)
Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Justin Lin
Senaryo : Gary Scott thompson , Chris Morgan
Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular:VinDiesel ( Dominic Toretto) , Paul Walker (Brian OConner) , Michelle Rodriguez ( Letty Marciano) , Jordana Brewster ( Mia Toretto), Laz Alonso (Fenix Rise) , Gal Gadot (GiseleHarabo) , John Ortiz (Antonio Braga)

Filmin Konusu: Eski dolandırıcı DominicToretto’nun (Vin Diesel) Meksika sınırından geçip oradakaçak olarak yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz yılgeçmiştir. Artık Dominik Cumhuriyeti’ndeki bir sahilkulübesinde yaşamakta olan Dom’un yanında, ABD’dekigeçmişinden kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty(Michelle Rodriguez) vardır. Orada yepyeni bir yaşama başlamayaçalışır. Ancak kanun temsilcilerinin daima peşinde olduğunun dafarkındadır.
Çok sevdiği bir insanın trajikölümünden sonra Los Angeles’a dönenDom’un, ajan Brian O’Conner (Paul Walker) ile ezeli kavgasıyeniden ateşlenir. Ancak artık ortak bir düşmanları vardır.ABD’ye öldürücü maddelerin akışını sağlayansosyopat ruhlu uyuşturucu kralına karşı mücadele edebilmekiçin güçbirliği yapmak zorundadırlar. Uyuşturucukralını safdışı etmenin ve onun tarafından öldürtülenarkadaşlarının intikamını almanın tek çaresi, ikisi arasındayepyeni bir güven ortamı sağlanmasından geçmektedir.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 4


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

0 yorum:

Yorum Gönder