30 Haziran 2009 Salı

Yeraltı Operasyonu Filmini izle,Yeraltı Operasyonu izle

0 yorum

Yeraltı Operasyonu - Venice Underground izle online film izle
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Eric Delabarre
Oyuncular: Mark Boone Junior, James Duval, Francis Capra, Randall Batinkoff
Yapım: 2005, ABD
Film Süresi: 1 saat, 35 dk.
Film özeti
Yeraltı Operasyonu - Venice Underground izle online film izle Yeraltı Operasyonu - Venice Underground izle online film izle
Kaliforniya\’daki Venice Sahili\’nde suç oranı gittikçe artmaktadır. Şehirdeki suçluları kontrol etmekte zorlanan emniyet güçleri, Vali\’nin de baskısıyla yeni bir plan üzerinde çalışmaya başlarlar. Polis Akademisi\’nde öğrenci olan, hoş ve yakışıklı polis adaylarından bir grup oluşturulur ve bu öğrenciler, sahilde kiralanan bir eve yerleştirilir. Amaç, Amerika\’nın en gözde mekanlarından Venice Beach\’i mesken tutan grup üyelerinin suç örgütlerine sızmalarını sağlamaktır. Bu çocuklar henüz öğrenci oldukları için, çalışmaları sırasında kural dışına taşabilecek, bu sayede de suç örgütlerine daha da yakınlaşabileceklerdir. Böylece işlenecek suçlar önceden öğrenilecek ve kilit adamlar yakalanabilecektir.Onlara verilen ev ve hızlı arabalar sayesinde bir tatil havasına giren, hepsi çekici ve yakışıklı gençler olan gizli ekip üyeleri arasında yakınlaşmalar başlar. Fakat, bir çete patronu, ekibin liderine karşı ölümcül bir savaşa girişince, duygularını bir yana bırakarak gerçeğin çirkin dünyasına adım atarlar. Polis kimliğinin verdiği güven ve rahatlıktan yoksun olan polis öğrencilerinin önünde, olayı çözmek için 48 saatten daha az süre vardır. Aksi halde, oluşturdukları gizli operasyonlar birimi kapatılmak tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 5


iyi seyirler

29 Haziran 2009 Pazartesi

Çelik Tuzak Filmini izle,Çelik Tuzak izle

0 yorum

Sıkı bir gerilim ve korku sineması güzel bir senaryosu var. Bir parti çıkışında kim bir tuzağın içinde olmayı ister? Sağ çıkabilicekler mi?
Yapım: 2007 ~ Almanya
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Luis Cámara
Senaryo: Gabrielle Galanter, Luis Cámara
Yapımcı: Dirk K. Van Den Berg, Daniel Baur, Oliver Simon, Florian Puchert, Pierre David
Görüntü Yönetmeni: Patrick Popow
Müzik: Florian Moser
Süre: 1 saat 29 dk

KONUSU

Yedi maceracı kendilerini gizemli bir partide sadist bir ölüm oyununda bulur. Yeni yıl arifesinde terkedilmiş gökdelenin çatısında beş konuk çekici mesaj alır. Mesajı gönderen gökdelenin 27. katınah erkesi davet eder. Bir cani psikopat bu ölümcül oyunu tasarlamış istediği şekilde oynuyordu. Heyecan tonu yüksek gerilim bir korku filmi.Filmi 18 yaş ve üstüne öneriyoruz.


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Yuva Filmini izle,Yuva izle

0 yorum

Yuva - Home 2009 Türkçe Dublaj

Yönetmen: Yann Arthus-Bertrand
Senaryo: Isabelle Delannoy, Yann Arthus-Bertrand, Denis Carot, Yen Le Van
Seslendiren: Gleen Close
Müzik: Armand Amar
Koordinator: Camille Courau
Yapımcı: Denis Carot, Luc Besson

Gezegeninizle bir randevunuz var…

Yann Arthus-Bertrand’ın “Gökyüzünden Dünyanın Görünüşü” adlı kitabının başarısından sonra gerçekleştirdiği, gezegenimize ve onun kırılgan dengesine ait bir ağıt…

Yuva, dünya çapında 50′den fazla ülkeyi kapsayan bir yolculuğun öyküsü… İzleyenleri şaşırtan, meraklandıran, endişelendiren, sorgulamaya, kendilerine göre ders çıkarmaya ve eyleme davet eden bir çağrı…



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Hücre 2 Filmini izle,Hücre 2 izle

0 yorum

Hücre 2 - The Cell 2 - 2009 Altyazılı

Yönetmen : Tim Iacofano
Tür : Bilim Kurgu / Gerilim
Özet : TheCusp is a serial killer who kills his victims and then brings them backto life; over and over again; until they beg to die…
Süre : ABD:94 dakika
Ülke : ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular :
TessieSantiago, Chris Bruno, Frank Whaley, Bart Johnson, Elizabeth Barondes,Larry Filion, Charles Halford, Ben Naccarato, Amee Walden

Cusp kurbanlarını öldürüp tekrar dirilten bir seri katildir. Kurbanlarıölmek için yalvarıncaya kadar onları tekrar tekrar öldürüpdiriltmektedir. Maya, Cusp’un ilk kurbanı ve 1 yıl komada kaldıktansonra psişik (ruhsal) güçler kazanmış bir araştırmacıdır. Ve sonundaGusp geri dönmüştür. Daha önce hiç yapmadığı şeyi, katilin beyninesavunmasız olarak girip en son kurbanını kurtarmak için çok az vaktikalmıştır.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Son Oyun Filmini izle,Son Oyun izle

0 yorum

Son Oyun - Thick as Thieves 2009 Türkce Dublaj

Tür : / Suç
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Mimi Leder
Senaryo : Ted Humphrey
Görüntü Yönetmeni : Julio Macat
Yapım : 2009, ABD , 104 dk.

Oyuncular

Morgan Freeman (Keith Ripley) , Antonio Banderas (Jack Gabriel) , Radha Mitchell (Alex)
Keith Ripley, usta bir soyguncudur. Hırsızlığı kurallarına uygun olarak yapıyordur. Polisle iş birliği yapmaz, teslim olmaz, ortağını korur. Ripley’in son ortağı da bu kuralları bozduğu için ölmüştür. Jack Gabriel, New York becerikli bir sokak hırsızıdır ve bir o kadar da karizmatik ve yakışıklı.

Keith bir gün Jack’in kendisinin de peşinde olduğu bir mücevher satıcısını soyarken gördüğünde yeni ortağını bulur. Birlikte büyük ve tehlikeli bir soygun yapacaklardır. Böylece Keith eski ortağının Rus mafyasına olan borcunu ödeyecek ve vaftiz kızı Alex’in hayatını kurtaracaktır.

Bu plan hazırlanırken Keith istemese de Alex ve Jack yakınlaşırlar. Fakat iş bundan daha da karmaşık bir hal alacaktır; birisi hırsızlığın kuralını bozmuştur.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Peşinde Ölüm Var Filmini izle,Peşinde Ölüm Var izle

0 yorum


Peşinde Ölüm Var - If after death 2009 [altyazılı]

Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 5 Haziran 2009
Yönetmen : Ki-hwan Oh
Senaryo : Lee Hyo-Chul , Ki-hwan Oh , Lee Shin-ae , Kang Kyung-ok (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Yong-heung Kim
Müzik : Jun-seok Kim
Yapım : 2007, Güney Kore , 84 dk.

Oyuncular

Jin-seo Yun (Ka-in) , Gi-woong Park (Seok-min) , Ki-woo Lee
Genç bir kız ailesinden bir çok kişiyi ve arkadaşlarını hayal edilemeyecek kadar acımasız yöntemle öldüren bir lanet tarafından izlenmektedir.

Genç kız lânet tarafından kurban edilmeden önce bu canice gizem ardındaki sırrı bulmaya çalışmaktadır.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Kayıp Gençlik Filmini izle,Kayıp Gençlik izle

0 yorum

Kayıp Gençlik - The Lost -2006- Türkçe Dublaj

19yaşındaki ray pye iyi görünümlü yakışıklı birgençtir ancakpsikopat bir gençtir. Soğukkanlılıklaişlediği cinayette Jen ve Tim”de şahit olurlar. Onların yardımlarıylacinayet ört bas edilir. 4 Yıl geçmesine rağmen Ray halatutuklanmamıştır. DedektiflerCharlie Shiling ve eski ortağı Ed Andersoncinayeti Ray”ın işlediğini bilmekte fakat kanıtlayamazlar. Ta kikasabaya kötü bir kız olan Kath gelene kadar…

BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 4


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Devrim Arabaları Filmini izle,Devrim Arabaları izle

0 yorum

Devrim Arabaları- 2009 - [Yerli Yapım]

Orjinal Adı : Devrim Arabaları
Yönetmen : Tolga Örnek
Oyuncular : Taner Birsel , Halit Ergenç , Vahide Gördüm , Selçuk Yöntem , Uğur Polat , Serhat Tutumluer ,Onur Ünsal
Yapım Yılı : 2008
Filmin Türü : Türk Sineması
Filmin Süresi : 121 Dakika
Türkiye Vizyon Tarihi : 1 Mayıs 2009
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giris Yap

Filmin Konusu :

1961yılında Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel, yerli üretim bir otomobilyapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiğini açıklar.Hemen işe girişen 23 mühendisin önünde bu otomobili yapmak içinCumhuriyet Bayramı’ na kadar yalnızca 130 gün vardır.

“Devrim”adı verilecek olan bu arabayı üretmek için 23 mühendis, kariyerlerinive aile hayatlarını riske atarak zamanla, yoklukla, politikayla,karşılarına çıkan sayısız engelle baş etmek zorunda kalırlar.

“Benzinibitti diye yolda kalan araba” etiketiyle unutulan “Devrim”inhikayesinin bilinen ve bilinmeyenlerinin anlatılacağı “DevrimArabaları” filminin senaryosunu, Murat Dişli ve Tolga Örnek 2 yıllıkbir araştırma sonucunda oluşturmuşlar.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

22 Haziran 2009 Pazartesi

Güneşi Gördüm Dvd izle,Güneşi Gördüm Filmini Dvd izle

0 yorum



Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 12 Mart 2009
Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül
Senaryo : Mahsun Kırmızıgül
Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan
Müzik : Mahsun Kırmızıgül , Yıldıray Gürgen
Yapım : 2008, Türkiye
Oyuncular :Ali Sürmeli , Altan Erkekli , Ali Tutal , Alper Kul , Buğra Gülsoy , Cem Aksakal , Cemal Toktaş , Cezmi Baskın , Cihat Tamer , Demet Evgar , Deniz Oral , Emre Kınay , Erol Demiröz , Erol Günaydın , Gülhan Tekin , Hande Subaşı , Itır Esen , Kamil Sönmez , Macit Sonkan , Mahsun Kırmızıgül , Menderes Samancılar , Murat Ünalmış , Nurseli İdiz , Sarp Apak , Şerif Sezer , Ümit Okur , Yıldız Kültür , Yiğit Özşener , Zafer Ergin , Aleyna Kala , Aslıhan Kapanşahin , Cansu Aktay , Edanur Eker , Elenur Eker , Serhat Çağlayan , Tuğse Gökhan

Filmin Konusu: Mahsun Kırmızıgül’ün ikinci yönetmenlik denemesi Güneşi Gördüm, kalabalık bir ailenin filmi. Askerin emriyle köylerini boşaltan ve bir kısmı İstanbul’da şansını denerken diğerleri de umudu Norveç’e kaçmakta arayan bir aile bu.
Beş kız çocuğun ardından istediği oğla sahip olan Ramo, bir oğlu askere giderken diğeri dağa çıkmış Davut, sert mizaçlı Mamo ve onun kendini hep kız gibi hissetmiş erkek kardeşi Kadri filmin merkezinde yer alıyorlar.
Yine çok fazla öykü anlatıyor Kırmızıgül bize. Ama bu kez eklektik durmuyor öyküleri; hepsi bir çatı altında, aynı tema etrafında toplanıyor.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

15 Haziran 2009 Pazartesi

Acemi Yüzücüler Filmini izle,Acemi Yüzücüler izle

0 yorum

Acemi Yüzücüler - The Big Bad Swim

Tür: Komedi
Yönetmen: Ishai Setton
Görüntü Yönetmeni: Josh Silfen
Senaryo: Daniel Schechter
Oyuncular: Matt Servitto, Jess Weixler, Paget Brewster, Crystal Bock, Liza Lapira, Ricky Ullman, Michael Mosley, Todd Susman, Jeff Branson, Terria Joseph
Yapım: 2006, ABD
Yapımcı: Ishai Setton, Chandra Simon
Muzik: Chad Kelly
Film Süresi: 1 saat, 36 dk.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

Başka Bir Yerde Filmini izle,Elsewhere İzle

0 yorum


Başka Bir Yerde-Elsewhere - 2009 Altyazılı

Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gerilim, Suç
Yönetmen:Nathan Hope
Senaryo:Nathan Hope
Görüntü Yönetmeni:Mike Karasick


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

Takıntılı Filmini izle,Takıntılı izle

0 yorum

Takıntılı - Screener (2009) Altyazılı
Tür : Gerilim / Dram
Yaş Sınırı : 13+
Yönetmen : Steve Shill
Senaryo : David Loughery
Görüntü Yönetmeni : Ken Seng
Müzik : James Dooley
Yapım : 2009, ABD , 105 dk.

Oyuncular

Idris Elba (Derek) , Beyoncé Knowles (Sharon) , Ali Larter (Lisa) , Jerry O’Connell (Ben) , Bonnie Perlman (Marge) , Christine Lahti (Reese)
Derek Charles’ın karısı Sharon ve oğlu Kyle ile birlikte güzel bir hayatı vardır. Fakat hayatları İdari Başkan Yardımcısı olarak çalıştığı şirkete Lisa adlı güzel bir kadının geçici süreliğine çalışmak için gelmesiyle değişecektir.

İkisi arasında yaşanan küçük flörtleşmeleri farklı şekilde algılayan Lisa, Derek’le birlikte olmayı zamanla takıntı haline getirir ve onu elde etmek için şiddetini arttırarak her yola başvurur.

Ünlü şarkıcı Beyoncé Knowles ‘ın da yer aldığı film, vizyona girdiği ilk hafta Amerika Box Office’te birinci sırada yerini aldı.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Geceyarısı Öpücüğü Filmini izle,Geceyarısı Öpücüğü izle

0 yorum

Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : Alex Holdridge
Senaryo : Alex Holdridge
Görüntü Yönetmeni : Robert Murphy
Yapım : 2007, ABD , 90 dk.

Oyuncular

Scoot McNairy (Wilson) , Sara Simmonds (Vivian) , Brian McGuire (Jacob) , Kathleen Luong (Min) , Robert Murphy (Jack)
29 yaşındaki Wilson, Los Angeles’a yeni taşınmış, hayattan bir beklentisi kalmamış, geleceğe yönelik bir planı olmayan yalnız bir adamdır. Yeni yıl arifesine geldiğinde geçen sene yaşadığı kötü olayları yok saymaya karar veren Wilson’ın sıkıcı hayatı en yakın arkadaşı, son dönemlerde moda olan tanışma ve arkadaşlık sitelerinden birine Wilson’ın ilanını verince değişmeye başlayacaktır.

Yılbaşı gecesi saat 12’yi vurduğunda, doğru adamı bulmaya kararlı Vivian’ın telefonuyla, Vivian ile Wilson arasında yılın ilk gününde farklı bir ilişki başlar. Los Angeles sokaklarında beraber geçirdikleri o tek günde hüzünlü ve komik olaylar yaşayacaklardır.

Los Angeles sokaklarının siyah-beyaz görüntülerle sunulduğu Geceyarısı Öpücüğü, ülkemizde !f Bağımsız Film Festivali kapsamında gösterilmiş, yönetmen Alex Holridge de filmin gösterimine konuk olarak katılmıştı.



BÖLÜM 1


BÖLÜM 2

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Boston Canavarı Filmini izle,Boston Canavarı izle

0 yorum

Boston Canavarı - Boston Strangler (2008) Tr Dublaj

Boston canavarı gerçekten yaşanmış albert de salvo hakkında olağan üstü, yugun, çarpıcı ve heyecanlı bir suç makinasının hikayesidir. Albert''in hapisanedeki hücre arkadaşı tarafından bu inanılmaz cinayetler ortaya çıkıyor.


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Frankenhood Filmini izle,Frankenhood izle

0 yorum

Oldukça kaliteli bir amerikan komedi filmi bol bol güleceksiniz.
Yapım: 2009 - ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: Blaxwell Smart
Senaryo: Dan Filie
Gösterim Tarihi: May 2009 (USA)
Dağıtan Firma: UGA
Müzik: Jesfon Maxwell

Morg servisinde çalışan 2 genç street ball turnuvasındaki sanşlarını arttırmak için bir adam cesetini yeniden canlandırmaya çalışırlar ve daha sonra gelişen olaylarla birlikte kahkaha tufanı sizlerle…



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

8 Haziran 2009 Pazartesi

Büyük Film Yıldızı Filmini izle,Büyük Film Yıldızı izle

1 yorum

Büyük Film Yıldızı, Major Movie Star
Arkadaşları tarafında 15 milyon dolar dolandırılan bir holywood artisti ya amerikan ordusuna katılmaya karar verirse. Ve bu bayan oldukça güzel bir hatunsa neler olabilir? Oldukça komik aksiyonlar. Evet bu komedi filminde bol bol güleceksiniz.
Diğer Adı : Private Valentine: Blonde & Dangerous
Süre : 98 dakika
Ülke : ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular : Jessica Simpson, Vivica A. Fox, Steve Guttenberg, Aimee Garcia, Olesya Rulin, Keiko Agena, Jill Marie Jones, Ryan Sypek, Cheri Oteri, Gary Grubbs, Bryce Johnson, Floriana Tullio, Katie Chonacas, Andy Milonakis, Jennifer Finley. Oldukça güzel bir komedi filmi.
Güzel vakit geçirmek isteyenlere enteresan bir komedi sinema yapımı.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

5 Haziran 2009 Cuma

Ölüm Tuzağı Filmini izle,Ölüm Tuzağı izle

0 yorum



Ölüm Tuzağı - Steel Trap (2007) Tr Dublaj

Yapım: 2007 ~ Almanya
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Luis Cámara
Senaryo: Gabrielle Galanter, Luis Cámara
Yapımcı: Dirk K. Van Den Berg, Daniel Baur, Oliver Simon, Florian Puchert, Pierre David
Görüntü Yönetmeni: Patrick Popow
Müzik: Florian Moser
Süre: 1 saat 29 dk

KONUSU

Yedi maceracı kendilerini gizemli bir partide sadist bir ölümoyununda bulur. Yeni yıl arifesinde terkedilmiş gökdelenin çatısındabeş konuk çekici mesaj alır. Mesajı gönderen gökdelenin 27. katınaherkesi davet eder. Bir cani psikopat bu ölümcül oyunu tasarlamışistediği şekilde oynuyordu.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Terabithia Köprüsü Filmini izle,Terabithia Köprüsü izle

0 yorum

Terabithia Köprüsü - Bridge To Terabithia 2007 Türkçe Dublaj

Tür : Fantastik / Macera
Gösterim Tarihi : 16 Mart 2007
Yönetmen : Gabor Csupo
Senaryo : Jeff Stockwell , David Paterson , Katherine Paterson (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Michael Chapman
Müzik : Aaron Zigman
Yapım : 2007, ABD , 95 dk.

Oyuncular

Tyler Atfield (8th Grade Boy) , Josh Hutcherson (Jesse Aaron) , Annasophia Robb (Leslie Burke) , Katrina Cerio (Mary Aarons) , Lauren Clinton (Janice Avery) , Zooey Deschanel (Miss Edmunds) , Latham Gaines (Bill Burke) , Bailee Madison (Maybelle Aarons)
Çocukların hayal gücünün sınırı yoktur. Bunun en güzel kanıtı olarak iki çocuğun, hayatın tüm gerçeklerinden uzak, kendi aralarında oluşturdukları yeni bir dünyanın öyküsü Terabithia Köprüsü.

Jesse, hayal dünyası oldukça kuvvetli ve gerçek üstü hikayelere de çok meraklı bir çocuktur. Sınıflarına yeni gelen Leslie’nin de kendisiyle benzer bir dünyayı paylaştığını anlaması ile ikili arasında keyifli bir arkadaşlık başlar. Oturduklara yere çok yakın olan bir ormanın içinde sadece kendilerinin bildiği ve görebildiği, içinde devler, troller ve daha bir dolu gizemin bulunduğu, Terabithia isminde bir dünya yaratırlar. Üstelik bu dünyada önemli bir konumları da vardır. Artık kral ve kraliçe olmuşlardır.

Katherine Paterson’ın romanından uyarlanan film, yönetmen Gabor Csupo’nun ilk uzun metrajlı filmi.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Kan Kitabı Filmini izle,Kan Kitabı izle

0 yorum

Kan Kitabı - Book of Blood (2008) Altyazılı

Yönetmen : John Harrison
Tür : Korku
Ülke : İngiltere
Dil : İngilizce
Oyuncular :
Jonas Armstrong, Sophie Ward, Paul Blair, Romana Abercromby, Simon Bamford, Doug Bradley, Gowan Calder, James McAnerney, Marcus McLeod, James Watson
Konu :
Doğa üstü olayların varlığını kanıtlamaya çalışan Dr. Florescu, teorilerinin gerçekliğini kanıtlayabilmek için Reg ile birlikte nasıl olduğu açıklanamayan cinayetlerin işlendiği bir eve yerleşir, yanlarına içgüdülerine güvendiği Simon’u da alır. Evin, yolunu kaybetmiş ruhların buluşma noktası olduğunu anladıklarında artık çok olacaktır.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

4 Haziran 2009 Perşembe

Yalandan Aşk Filmini izle,Yalandan Aşk izle

0 yorum

Sweet Lie - Yalandan Aşk
Yapım: 2008 ~ GüneyKore
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Jeong Jeong-hwa
Görüntü Yönetmeni: Choi Jin-wung
Müzik: Lee Byeong-hun
Süre: 1 saat 53 dk

Konusu:TV yazarı Ji-ho (Jin-hie Park) on yıldan beri Min-woo (Ki-woo Lee)’yi gizli bir aşkla sevmektedir. Alkolün sular seller olduğu, şişenin dibine vurduğu bir gecenin ardından hayatının en berbat gününe ayılır ve izleyici reytinglerinin düşmesi sonucu işten sepetlendiğini öğrenir. Eve dönerken çantasını kapkaççı kapar, Ji-ho hırsızın peşine düşer. Derken aniden, sanki bütün bunlar yetmezmiş gibi, Ji-ho’ya bir de araba çarpar.
Ancak bu talihsiz olaylar zinciri birdenbire mucizevi bir armağana dönüşür. Arabasıyla Ji-ho’ya çarpan adam onca yıldır aşık olduğu adamın, Min-woo’nun ta kendisidir. Böylece Ji-ho hafızasını kaybetmiş rolüne bürünür ve yalanlar silsilesi başlar



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

3 Haziran 2009 Çarşamba

Şüphe Filmini izle,Şüphe izle

0 yorum

Şüphe - Doubt (2009) Türkçe Dublaj

Tür : Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 27 Şubat 2009
Yönetmen : John Patrick Shanley
Senaryo : John Patrick Shanley
Yapım : 2008, ABD , 104 dk.

Oyuncular

Amy Adams ( Sister James) , Alice Drummond (Sister Veronica) , Audrie J. Neenan (Sister Raymond (as Audrie Neenan)) , Meryl Streep (Rahibe Aloysius Beauvier) , Viola Davis (Bayan Miller) , Philip Seymour Hoffman (Rahip Brendan Flynn)

KONUSU

1964 yılında,korkunun ve disiplinin gücüne inanan Rahibe Aloysius Beauvier tarafından yönetilen bir okulda Peder Flynn, bu okulun katı kurallarını sona erdirmek için uğraşır.

Ülkenin politik durumunda yaşanan değişimle okul ilk siyahi öğrencisini kabul eder, Donald Miller. Ama Rahibe James’in Peder Flynn’ın Donald’a gereğinden fazla ilgi gösterdiği düşüncesini Rahibe Aloysius ile paylaşmasıyla Rahip Flynn’ı okuldan uzaklaştırır.

Bu yaşananlarsa Rahibe’nin iç hesaplaşma yapmasına sebep olur.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Kırık Kalp Kütüphanesi Filmini izle,Kırık Kalp Kütüphanesi izle

0 yorum

Kırık Kalp Kütüphanesi - Heartbreak Library - 2008 Altyazılı

Yönetmen: Jeong-kwon Kim
Tür: Dram
Süre: 99 dk
Ülke: Güney Kore
Film Dili: Korece
İzleyici: 93,126 kişi
Oyuncular: Dong-Wook Lee, Ju-bong Gi, Deok-hyeon Jo, Su-hee Go, Da-in Yu, Jae-yong Lee, Yoo Jin, Eun-pyo Jeong, Jae-yong Lee,

Eun-Soo, son günlerde kitaplara karşı zarar verilen bir kütüphanede çalışan bir kütüphanecidir. Bir gün, kitapların belirli bir sayfasını yırtan Jun-Oh’u yakalar. Eun-Soo kütüphanedeki zarardan dolayı onu suçlar, ama çok geçmeden hareketlerinin arkasında yatan karmaşık hikayeyi öğrenir.

Jun-Oh’un kız arkadaşı arkasında esrarengiz bir not bırakarak birdenbire onu terk etmiştir.

‘Sayfa 198′e bak’

Jun-Oh’un kız arkadaşı bir kitap kurdudur ve kütüphanedeki kitapları düzenli olarak kontrol etmektedir. Jun-Oh bu yüzden kütüphaneye gitmiş ve karşısına çıkan her kitabın 198. sayfasını yırtmıştır. Eun-Soo da aynı şeyleri yaşadığı için ona bir tavsiye verir, kız arkadaşı gerçekten ciddiyse peşini bırakmasını söyler. Ancak, aşkı yüzünden yıkılan Jun-Oh’a bakınca, Eun-Soo kitaplardaki sayfa 198′in şifresini çözmesine yardım etmeye başlar.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

1 Haziran 2009 Pazartesi

Yolcular Filmini izle,Yolcular izle

0 yorum



Yolcular - Passengers (2009) Türkçe Dublaj

Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 2 Ocak 2009
Yönetmen : Rodrigo García
Senaryo : Ronnie Christensen
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

AnneHathaway (Claire Summers) , Patrick Wilson (Eric) , Andre Braugher(Perry) , Dianne Wiest (Toni) , David Morse (Arkin) , William B. Davis (Jack)

KONUSU

Genç bir terapist olan Claire Summers, bir uçak kazasından sağ kurtulan 5 yolcuya danışmanlık yapıyordur.

Yaşananlarlailgili anılar ortaya çıkmaya başladığında da yolcular ortadankaybolmaya başlar. Claire bu durumdan hava yollarını sorumlu tutar.

Bunuortaya çıkarmaya çalışırken Claire, bir komplonuniçine sürüklenir. Hastalardan Eric’le hasta-doktorilişkisi dolayısıyla koruması gereken sınırın dışına çıkışı daişleri daha karmaşık hale getirir



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Makina Filmini izle,Makina izle

0 yorum

Makina - Machine (2007) Altyazılı

Yönetmen : Michael Lazar
Tür : Polisiye / Dram
Ülke : ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular :
MichaelLazar, Michael Madsen, Neal McDonough, James Russo, Paul Sloan, LisaArturo, Nick Vallelonga, Michelle Lombardo, Brian Hayes Currie, GarretSato, Robert Berson, Jess King, Noelle Kenney, Robert Ciancimino, JimmyLabrie



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER