31 Mayıs 2009 Pazar

Denizanası Filmini izle,Denizanası izle

0 yorum

Denizanası - Jellyfish - 2007 Altyazılı

Yönetmen : Shira Geffen, Etgar Keret
Tür : Dram
Özet : Meduzot (the Hebrew word for Jellyfish) tells the story of three very different Israeli women living…
Diğer Adı : Jellyfish
Süre : 78 dakika
Ülke : Fransa / İsrail
Dil : İbranice / İngilizce / Takalotça / Almanca
Oyuncular :
SarahAdler, Nikol Leidman, Gera Sandler, Noa Knoller, Ma-nenita De Latorre,Zaharira Harifai, Tsipor Aizen, Bruria Albeck, Ilanit Ben-Yaakov, AssiDayan, Miri Fabian, Shosha Goren, Tzahi Grad, Johnathan Gurfinkel, AmirHarel, Tami Harel, Yitzhak Hizkiya, Dror Keren, Efraim Keret, EtgarKeret, Naama Nisim, Shalom Shmuelov, Amos Shoov, Yali Sobol, LironVaisman

ÖDÜLLER/AWARDS: 2007 Bratislava Uluslararası FilmFestivali Ekümenik Jüri Ödülü, Özel Ödül/Bratislava International FilmFestival Prize of the Ecumenical Jury and Special Mention; 2007 CannesAltın Kamera ve SACD Senaryo Ödülü/Cannes Film Festival Golden Cameraand SACD Screenwriting Award.

Düğününde bacağını kıran Keren,Karayipler’deki balayını iptal etmek zorunda kalır. Küçük tuhaf bir kızdenizden çıkarak Batya’yı bir gölge gibi takip eder. Küçük kızıkanatları altına aldıktan sonra kadının hayatı tamamen değişir…İnsanlık durumlarına dair çokparçalı bir film olan Jellyfish, birabsürd sinema örneği.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

29 Mayıs 2009 Cuma

Kurtlar vadisi pusu 61.bölüm izle,Kurtlar vadisi pusu 61.bölüm full izle

0 yorum




BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Anında Skandal Filmini izle,Anında Skandal izle

0 yorum



Anında Skandal & Kwasok Scandle - 2008 Altyazılı

NAM Hyun-soo, bir zamanlar gençler arasında popüler olan bir yıldızdır ve tanrı gibi tapılan biridir. Şimdi 30′larında olmasına rağmen, hala beğenilen bir ünlüdür ve popüler bir radio şovunda sunuculuk yapmaktadır. Bir gün çok genç bir bekar anne olan Jung-nam, Hyun-soo’nun radio programına kendi hikayesini yollar. Hikayesi, hiç görmediği babasıyla tanışma isteğini anlatmaktadır. Daha sonra Jung-nam, yanına 7 yaşındaki çocuğu Gi-dong’u da alarak, Hyun-soo’nun karşısına çıkar. Onun babası olduğunu iddia eder ve yanındaki çocuğun da torunu olduğunu söyler. Üstelik onu nereye gitse takip etmeye başlar, bu da medyanın olayı daha farklı yorumlamasına ve ikilinin sevgili olduğunu düşünmesine neden olur. Karmakarışık bir skandal patlak vermiştir ve Hyun-soo ününü korumak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır…



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

Despero Filmini izle,Despero izle

0 yorum

Despero The Tale of Despereaux Türkçe Dublaj

Tür : Macera / Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2009
Yönetmen : Sam Fell Robert Stevenhagen
Senaryo : Will McRobb , Gary Ross , Chris Viscardi , Kate DiCamillo (Kitap)
Yapım : 2008, İngiltere / ABD , 100 dk.

Seslendirenler : Matthew Broderick (Despereaux) , Dustin Hoffman ( Roscuro) , Emma Watson ( Princess Pea) , Tracey Ullman (Miggery Sow) , Kevin Kline (Andre) , William H. Macy ( Lester) , Stanley Tucci (Boldo)
Küçücük bedeni ve kocaman kulaklarıyla gözleri açık doğan Despereaux, diğer farelerin aksine bıçaktan ve kediden korkmayacak kadar cesur ve hayalleri büyük olan bir faredir.

Kendini bir centilmen olarak tanıtan ve macera dolu hikayeleri okumayı öğrenen Despereaux, kendi dünyasının dışını da keşfetmek ister ve bir insan olan Prenses Pea ile arkadaş olur.

Sonunda diğerleri onun yaptıklarından dolayı başlarına bela olacağından korkar ve Despereaux kendi dünyasından sürgün edilir. O da onu beladan kurtaran ve onun gibi dışlanmış kedi Roscuro ile arkadaş olur. Despereaux’un daha okuduğu hikayelerdeki gibi yaşayacak bir hayatı vardır.


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 4


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Gizli Dünya Filmini izle,Koralin izle

0 yorum

Koralin & Gizli Dünya - Coraline - 2009 Altyazılı

Tür : Fantastik / Animasyon / Aile
Gösterim Tarihi : 15 Mayıs 2009
Yönetmen : Henry Selick
Senaryo : Henry Selick , Neil Gaiman (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Pete Kozachik
Yapım : 2009, ABD , 101 dk.

Seslendirenler: Dakota Fanning (Coraline Jones) , Teri Hatcher (Anne) , JenniferSaunders (Miss Spink) , Dawn French (Miss Forcible) , Keith David(Kedi) , John Hodgman (Baba) , Robert Bailey Jr. (Wybie Lovat)
Coraline,yeni evlerinden çok sıkılan küçük bir kızın evlerinde bulduğu gizemlibir kapıyla birlikte alternatif bir dünyaya adım atmasını konuediniyor. Bu dünyada kendisini farklı bir anne, farklı bir baba ve yenibir yaşam beklemektedir…

Fantastik sanatların usta ismi NeilGaiman’ın sinema serüveni tüm hızıyla devam ediyor. İngiliz sanatçınınCoraline isimli kitabından uyarlanan animasyonun yönetmenliğini HenrySelick üstlendi.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

28 Mayıs 2009 Perşembe

Mezuniyet Günü Filmini izle,Mezuniyet Günü izle

0 yorum

Mezuniyet Günü - Senior Skip Day (2008) Altyazılı

Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: Nick Weiss
Senaryo: Evan Wasserstrom
Yapımcı: Julie Lott, Marlon Parry, David Bender, Craig Albrecht, Matt Treinish
Görüntü Yönetmeni: Joe Lemmon
Süre: 1 saat 32 dk


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Ayakta Kal Filmini izle,Ayakta Kal izle

0 yorum

Ayakta Kal - 2008 - Yerli Yapım

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Adnan Güler
Senaryo : İrfan Saruhan , Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Oğuzhan Yıldız (Murat) , Sinem Kobal (Yasemin) , Irmak Ünal (Asiye) , Okan Karacan (Ömer) , Ozan Aydemir (Osman) , Mehmet Aslan (Ali)
Kolejliler ve liseliler arasında sınıf çatışmalarının yaşandığı bir ortamda, sınıf farklılıkları tanımayan bir aşkın hikayesi.

Genç kız ve arkadaşları kolejli, genç kızın aşık olduğu çocuk ise bir devlet lisesi öğrencisidir ve bu eksende taraflar devamlı çatışma halindedir. Yaşanan bu çatışmaların yanısıra, gençlerin aşkına engel aile faktörü vardır.

İlk Türk gençlik-dram filmi olan Ayakta Kal, zaman zaman güldürürken zaman zaman ağlatmayı hedefliyor.


BÖLÜM 1

@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

Daha İyi Şeyler Filmini izle,Daha İyi Şeyler izle

0 yorum

Daha İyi Şeyler - Better Things (2008) Altyazılı

Yönetmen: Duane Hopkins
Tür: Drama
Ülke: UK
Dil: English
Süre: 93 dk
Oyuncular (ilk 5): Tara Ballard, Betty Bench, Frank Bench, Emma Cooper, Che Corr

Gail’ınagorafobisi onu içeriye, aşk romanları oku**** kendini kaybettiği,anneannesi ile paylaştığı eve hapsediyor. Bu iki kadın ufak adımlarlabirbirleriyle yakınlaşmaya çabalıyorlar. Rob kız arkadaşını kaybetmişolmakla başa çıkmaya çalışıyor. Gladwin çifti, 60 yıllıkberaberliklerinde bir dönüm noktasına gelmişler: Senelerce konuşulmayangerçekler aralarında bir duvar örmüş bulunmakta. Sevgisinde sadık BayanGladwin küçük hareketleriyle bu durumu ikisi için de aşmaya çalışıyor.Büyüleyici imgelere sahip olan Daha İyi Şeyler şiirseliğini, özenligörsel kompoziyonlarına ve derinlikli ancak minimal ses kullanımınaborçlu. İnsanın toplumdan soyutlanması teması daha önce bolca işlenmişolsa da, Hopkins kişisel bağa sahip olduğu bir bölgeye ve insanlarınabenzersiz bir bakış açısıyla yaklaşıyor; İngiltere kırsalının kalbindekeşisen hayatlara, kayıplara ve aşklara apayrı bir dürüstlükle eğiliyor.

Dahaİyi Şeyler dramatik etkisini, bir bölgeyi, yaşayanlarını ve onlarınbireysel hikayelerini yavaşça üst üste bindirerek inşa ediyor;böylelikle Hopkins filmin karakterlerine uzun uzun bakabilmenizi veonların içinize işlemesine izin vermenizi sağlıyor.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Franklyn Filmini izle,Franklyn izle

0 yorum

Franklyn (2008) Altyazılı



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Seuls Two Filmini izle,Seuls Two izle

0 yorum

Seuls Two (2008) Türkçe Dublaj



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Tobruk Filmini izle,Tobruk izle

0 yorum

Tobruk (2008) Altyazılı

Yapım: 2008 ~ ÇekCumhuriyeti, Slovakya
Tür: Savaş, Tarih
Yönetmen: Václav Marhoul
Senaryo: Václav Marhoul, Stephen Crane
Senaryo (Kitap): Stephen Crane
Süre: 1 saat 40 dk



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3

@ Yahoo! Video


İYİ SEYİRLER

26 Mayıs 2009 Salı

Yağmurdan Sonra Filmini izle,Yağmurdan Sonra izle

0 yorum

Tür : Dram / Politik
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008
Yönetmen : Görkem Turgut
Senaryo : Görkem Turgut
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Serhan Yavaş (Nuri) , Pelin Batu (Sumru) , Turan Özdemir (Halim) , Demir Karahan (Kadir Çavuş) , Nilgün Belgün (Madem Eleni) , Umut Temizaş (Cemil)
12 Eylül askeri darbesi sonrasında, düşünce suçu yüzünden yıllarca ağır işkencelerden geçmiş, kapalı cezaevinde yıllarını geçirmiş yazar Nuri İlker, iyi halden dolayı Gökçeada Yarı Açık Cezaevi’ne son 9 ayı için gönderilmiştir.

Burada üzüm bağlarında çalışırken Sumru ile tanışır ve ona aşık olur. Fakat Sumru’nun tamamen farklı dünya görüşlerine sahip cazaevi müdürü Halim’le mutsuz bir evliliği vardır, ama Halim Sumru’ya tutkuyla bağlıdır. Halim’le Nuri’nin de arası daha ilk günden farklı siyasi görüşlerden dolayı gergindir. Nuri’nin yarı açık cezaevine gelmesi olumlu bir gelişme olması gerekirken, hayatına giren bu çiftle işin rengi değişir.

Film, Osman Şahin’in ‘Üzüm Bağları’ isimli öyküsünün ana fikrinden yola çıkılmış ve “Yağmurdan Sonra Her Zaman Gökkuşağı Görünür mü?” alt metniyle kurgulanmıştır. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Görkem Turgut, senaryoya yan hikaye ve ana karakterlere yeni özellikler katmasıyla, filme başka bir boyut kazandırmıştır.



BÖLÜM 1

BÖLÜM 2
BÖLÜM 3

BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

Yeşilçam Erotik Filmler izle,Yeşilçam Erotik izle

0 yorum

Zerrin Egeliler Erotik Film izle,Zerrin Egeliler Sikiş izle

0 yorum

Yeşilçam Sex Videosu Zerrin Egeliler,Zerrin Egeliler Pornosu izle

0 yorum

Aşka Susayanlar Filmini izle,Aşka Susayanlar izle

0 yorum
Aşka Susayanlar - Seks ve Cinayet
Güzel Bir Yeşilçam Sex Filmi Başrol de Kadir İnanırın Oynadığı Filmde Aşka Susayan Vücutlar Sex Yapma İsteğiyle Yanıp Tutuşan Amcıklar, Seks, Aşk Cinayet Ne Ararsan Bu Filmde Klasik Bir Yeşilçam Sex Filmi


Azgın kızlar izlesene,Azgın kız Porno videosu

0 yorum

Benimle Sevişirmisin Filmini izle,Erotizm Filmleri izle indirmeden

0 yorum

Angel Dark Porno Filmlerini izle,Angel Dark Pornosu izle

0 yorum

Amatör porno filmi izle,Amatör porno online izle

0 yorum

Asmalı Konak Sevişme Sahnesi izle,Asmalı Konak izle

0 yorum

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Prey Filmini izle,Prey izle

0 yorum

Prey (2007) TR Dublaj

Tom Newman (Peter Weller) kızarkadaşı ve iki çocuğu ile Güney Afrika’ya hem tatil hem iş gezisine çıkmıştır. Ancak ailesinin ilk safari gezisine önemli bir toplantısı olduğundan katılamaz.
Afrika’nın muhteşem manzarasına tezat çıktıkları jeep’te Tom’un çocukları ile kızarkadaşı arasında işler o kadar da iyi değildir. Rehberleri Ranger Brian yolculuğa biraz macera katmak için normalde gidilen yolun dışına çıkınca işler iyice karışır. Zira küçük oğlan ihtiyaç için arabadan inince bir aslanın saldırısına uğrarlar. Oğlanı kuratarmak için kendini siper eden Rehber ne yazık ki anahtarları da cebinde taşımaktadır.
Saldırıdan kurtulan aile, şimdi de Jeep’in içinde sıkışıp kalmıştır ve bu arada çoğalan aslanların bir yere gitmeye niyeti yoktur…..

Olağanüstü sahnelerin yer aldığı bu filmde gerilim dozu oldukça yüksek. Aslanların oyunculuk performansı ise muhteşem !!!



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Missing Lynx Filmini izle,Missing Lynx izle

0 yorum

Missing Lynx (2008) Altyazılı

Yapım: 2008 ~ İspanya
Tür: Animasyon, Komedi
Yönetmen: Manuel Sicilia, Raul Garcia
Süre: 1 saat 37 dk



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Fired Up Filmini izle,Fired Up izle

0 yorum

Fired Up (2009) Altyazılı

Tür : Komedi
Yönetmen : Will Gluck
Senaryo : Freedom Jones
Görüntü Yönetmeni : Thomas E. Ackerman
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

Nicholas D Agosto (Shawn Colfax) , Eric Christian Olsen (Nick Brady) , Sarah Roemer (Carly) , Molly Sims (Diora) , Danneel Harris (Bianca) , David Walton (Dr. Rick)
Gerald R. Ford Lisesi futbol takımının yıldızları olan Shawn ve Nick, yazlarını başka bir futbol kampında geçirme olasılığından ödleri kopuyordur.

Nick ikisi için bir dolap çevirince, kendilerini okulun birbirinden güzel amigo kızlarının kampında bulurlar.

Fired Up! , Amerikan gençlerini konu alan, çılgınlıklarla dolu, seksi bir komedi.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Plague Town Filmini izle,Plague Town izle

0 yorum

Plague Town (2008)Altyazılı
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:David Gregory
Senaryo:John Cregan, David Gregory
Yapımcı:Eric Presley, Greg Newman, Derek Curl, Malik B. Ali, Hamza Ali, Badie Ali
Görüntü Yönetmeni:Brian Rigney Hubbard
Müzik:Mark Raskin


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Tokyo Filmini izle,Tokyo izle

0 yorum


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

24 Mayıs 2009 Pazar

Kadri’nin Götürdüğü Yere Git Filmini izle,Kadri’nin Götürdüğü Yere Git izle

0 yorum



Kadri’nin Götürdüğü Yere Git - 2009 Yerli Yapım

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Onur Tan
Senaryo : Uğur Uludağ
Görüntü Yönetmeni : Riko
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Şafak Sezer (Kadri) , Alp Kırşan (Cem) , A. Mümtaz Taylan (Güneş) , Esin Civangil (Umut) , Eylem Şenkal (Betül) , Koray Şahinbaş (Hakan)
Kadri ile Cem birbirleri için her şeyi yapacak kadar iyi dostlardır. Cem, aşk hayatında büyük bir hayalkırıklığı yaşamıştır ve bunalımdadır. Onu tekrar eski haline döndürmek için Kadir, Cem’i Antalya’nın en güzel oteli Dionysos Oteli’ne götürür.

Fakat hotelin sürpriz bir çifti daha vardır; Cem’in eski sevgilisi Betül ve onun yeni sevgilisi Hakan. Bu durum Kadir ve Cem’i bir dizi komik olayın içine sürükler.

Cem Özer’in ortağı olduğu USTA (Uluslararası Sinema Televizyon Atölyesi), ilk komedi filmiyle usta oyuncuları aynı kadroda topluyor.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 4


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Tenis Koçu Gary Filmini izle,Tenis Koçu Gary izle

0 yorum

Tenis Koçu Gary - Gary The Tennis Coach 2008 Türkçe Dublaj

Yapım: ABD
Tür: Komedi, Spor
Yönetmen: Danny Leiner
Senaryo: Rick Stempson, Andy Stock
Süre: 1 saat 33 dk

Küçük Toplar. Büyük Hırslar
Gary Houseman (Sean William Scott) bir zamanlar iyi bir tenis oyuncusu olsa da sporu bırakmış ve bir lisede hademe olarak çalışmaya başlamıştır. Ancak, lisenin tenis koçu aniden ölünce Gary için spora dönme zamanı gelmiş demektir…
Yeni koç, bazen hakarete varan konuşmalar yapsa ve daha önce görülmemiş taktiklerle takımını çalıştırsa da ( yıldız oyuncusunu bir maç öncesinde bir striptizci kiralayarak “rahatlatmak” gibi) iki önemli amacı vardır : takımının turnuvayı kazanmasını sağlamak ve oyuncuların kendilerine güvenlerini yerine getirmek.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

Kirpi Filmini izle,Kirpi izle

0 yorum

Kirpi - 2008 - Yerli Yapım

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
Yönetmen : Erdal Murat Aktaş
Senaryo : Erdal Murat Aktaş , Atay Sözer , Sulhi Dölek (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Alper Derli
Müzik : Orhan Şallıel
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Mazhar Alanson , Güven Kıraç , İrem Altuğ , Birsen Dürülü , İsmail İncekara , Zuhal Topal , Caner Özyurtlu , Murat Serezli , Bahar Akça , Kubilay Penbeklioğlu , Hilal Uysun , Emrah Elçiboğa , Zihni Göktay
İki inatçı düşmanın önceleri küçük çekişmelerle başlayan birbirlerinden intikam alma çalışmaları, karşılıklı misillemelerle büyüyerek çevrelerindeki herkesin başını belaya sokacak ve ülke çapında bir kargaşaya dönüşecektir. 2,5 yıllık bir çalışma sonucunda hazırlanan proje, intikamı en komik halleriyle yorumluyor.

Kirpi; Süper Baba, İkinci Bahar, Alacakaranlık, Yabancı Damat, Kiracı gibi önemli eserlerin sahibi yazar Sulhi Dölek ’in 1996 Büyük Edebiyat Ödülü’nü kazandığı ve ölümünden önce Erdal Murat Aktaş’a ”bana söz verin ve alın bu kitaptan bir film yapın” dediği aynı isimli kitabından uyarlanmıştır.


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Kirpi Filmini izle,Kirpi izle

0 yorum

Kirpi - 2008 - Yerli Yapım

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
Yönetmen : Erdal Murat Aktaş
Senaryo : Erdal Murat Aktaş , Atay Sözer , Sulhi Dölek (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Alper Derli
Müzik : Orhan Şallıel
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Mazhar Alanson , Güven Kıraç , İrem Altuğ , Birsen Dürülü , İsmail İncekara , Zuhal Topal , Caner Özyurtlu , Murat Serezli , Bahar Akça , Kubilay Penbeklioğlu , Hilal Uysun , Emrah Elçiboğa , Zihni Göktay
İki inatçı düşmanın önceleri küçük çekişmelerle başlayan birbirlerinden intikam alma çalışmaları, karşılıklı misillemelerle büyüyerek çevrelerindeki herkesin başını belaya sokacak ve ülke çapında bir kargaşaya dönüşecektir. 2,5 yıllık bir çalışma sonucunda hazırlanan proje, intikamı en komik halleriyle yorumluyor.

Kirpi; Süper Baba, İkinci Bahar, Alacakaranlık, Yabancı Damat, Kiracı gibi önemli eserlerin sahibi yazar Sulhi Dölek ’in 1996 Büyük Edebiyat Ödülü’nü kazandığı ve ölümünden önce Erdal Murat Aktaş’a ”bana söz verin ve alın bu kitaptan bir film yapın” dediği aynı isimli kitabından uyarlanmıştır.


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

Hayaletler Filmini izle,Hayaletler izle

0 yorum

The Ghost Hayaletler (2004) Tr Dublaj

Paranoya ve korku dolu dakikalar sizleri bekliyor.

Ji-won hafızasını kaybetmiş genç bir öğrencidir. Önceki hayatına, arkadaşlarına ya da ailesine dair hiçbir şey hatırlamayan Ji-won yeni bir hayata başlamak için kendini okula ve derslere adamıştır. Ancak kısa süre sonra geçmişinden bazı kötü olayları hatırlamaya başlar.

Üç eski arkadaşı ölü bulununca, Ji-won bu ölümler geçmişi arasında bir bağlantı olduğunu düşünmeye başlar. Parçaları biraraya getirdiğinde ise hayatta kalmak için geçmişini derinlere gömmesi gerektiğini anlar.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER

23 Mayıs 2009 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 60.Bölüm izle,Kurtlar Vadisi Pusu 60.Bölüm Full izle

0 yorum


BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video


BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

İYİ SEYİRLER

22 Mayıs 2009 Cuma

Rent Filmini izle,Rent izle

0 yorum

Rent (2006) [Tr Dublaj]

Yapım: 2006 ~ ABD
Tür: Dram, Müzikal, Romantik
Yönetmen: Chris Columbus
Senaryo: Stephen Chbosky
Senaryo (Kitap): Jonathan Larson
Yapımcı: Robert De Niro, Chris Columbus, Mark Radcliffe, Michael Barnathan, Jane Rosenthal
Görüntü Yönetmeni: Stephen Goldblatt
Müzik: Tim Pierce, Jamie Muhoberac, Doug Mckean, Rob Cavallo
Süre: 2 saat 15 dk

KONUSU

Pulitzer ve Tony ödüllü müzikal, ‘80’lerin sonunda New York’un doğu yakasında hayatta kalmaya, kiralarını ödemeye çalışan sekiz arkadaşın duygusal öyküsü. Hayatlarını sevgi kıstasına göre değerlendiren sekiz dost, bir yandan yoksulluk, çaresizlik ve hastalıklarla boğuşurken diğer yandan idealleri ve rüyalarını gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Farklı etnik kökenlere ve cinsel tercihlere sahip arkadaşlar arasında bir öğretmen, bir dansçı, bir avukat, bir tiyatrocu, bir şarkıcı ve çoktan ruhunu şeytana satmış bir ‘yuppie’ de vardır.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

18 Mayıs 2009 Pazartesi

Mavi Pudra Filmini izle,Mavi Pudra izle

0 yorum


Mavi Pudra, Powder Blue

Aşkı bulmak için ne kadar ileri gidebilirsiniz? İşte bu film bize bunu anlatıyor. İlginç senaryosu ve çekimleriyle insanı büyüleyen bir yapım olmuş.
filmin yönetmeni: Timothy Linh Bui.
Filmin türü: Drama.
Ülke: ABD.
Oyuncuları: Jessica Biel, Eddie Redmayne, Forest Whitaker, Ray Liotta, Lisa Kudrow.

Bir yılbaşı gecesinde bir suç örgütü ile bir aşk hikayesinin ortak bir noktada kesişmesini konu alıyor. Filmi oldukça kaliteli ve izlenmeye değer bulduk. Sinema keyfini kaçırmayın, izleyin.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 4


İYİ SEYİRLER

Terör Parkı Filmini izle,Terör Parkı izle

0 yorum


Terör Parkı, Trailer Park of Terror

Heyecan temposyu yüksek ve çok kalieli bir korku filmi. Sloganı ise korkunun artık bir evi var. Bu evde yaşanan terör tüyler ürpertici. Tekrar hatırlatalım film 18+ üzeri içindir. Kaliteli bir yapım olmuş.
Filmin Türü: Korku
Yönetmeni: Steven Goldmann
Senaryosu:Timothy Dolan
Yapımcısı: Andrew Cohen, Jonathan Bogner
Görüntü Yönetmeni: Jeff Venditti Oldukça kaliteli bir korku filmi izlemek isterseniz. Sinema filminiz hazır.Size korkuyu yaşatan bir sinema filmi, izleyin.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 2


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER